6 Mayıs 2011 Cuma

MHP'li yöneticilerin Kaset Skandalı

Bugüne kadar kaset skandallarına adı karışmayan MHP’nin de artık kasedi var. MHP’nin üst düzey yöneticisi iki isme ait olduğu iddia edilen görüntüler internete düştü.MHP’nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü.

Her iki MHP’li, gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde kadınlarla sohbet ediyor ve iki kadınla öpüşüyor. Bir evde çekilen görüntülerde, siyaset, seçimler ve bazı cinsel içerikli konuşmalar yer alıyor.

MHP’yi sıkıntıya düşürecek bir kaset bazı internet sitelerine sızdırıldı.

İnternette paylaşılan görüntülerde, MHP Genel Başkan Yardımcıları Adana Milletvekili Recai Yıldırım ile Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu oldukları ileri sürülen iki kişi, S. ve B. isimli iki kadın ile önce sohbet ediyor, ardından farklı koltuklarda öpüşüyor. Kadınlar ile genel başkan yardımcıları MHP ile CHP’nin koalisyon kurmasından, seks fantezilerine, Alevilikten MHP’li bakanların dağıttığı ihalelere kadar çeşitli konulardan konuşuyorlar.

Görüntülerde, MHP’li yöneticinin emekli bir asker eşiyle samimi görüntüleri de bulunuyor. Görüntülerin sonunda ise “Düşmanlar halimize gülüyor, bizim içimiz kan ağlıyor. Yazıklar olsun bize başka çıkar yol bırakmayanlara. Yazıklar olsun 400 yıllık ülkümüzü lekeleyenlere, yazıklar olsun rahmetli Başbuğumuzun yüce makamını işgal ederek kirletenlere” denilerek, Bahçeli ve ekibine şöyle sesleniliyor:

“Azıcık adamlıktan nasibiniz varsa, azıcık hayanız varsa, azıcık davaya karşı bağlılığınız varsa, sizin yüzünüzden bu kutlu davanın daha fazla rencide olmaması için derhal tepeden tırnağa tüm yönetim istifa edin. Derhal istifa etmediğiniz taktirde bundan sonra olacak gelişmelerin tüm sorumluluğu size aittir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Türkçeyi doğru kullanınız.
Yazdığınız yorumlardan siz sorumlusunuz.